Om oss

Optionspartner Sverige AB bildades år 2010 efter att tidigare varit en del av verksamheten i SkatteGruppen AB. SkatteGruppen AB är ett företag som är inriktat på rådgivning baserad på hög kompetens avseende finansiella instrument, redovisning och skatter. 

Detta är Optionspartner

Sedan starten 2010 har vi hjälp företag i en mängd olika branscher med att dokumentera och värdera optioner. Uppdragen har omfattat såväl strukturerade produkter som vanliga aktier och fondandelar. En stor del av verksamehten har fokuserat på att medverka vid utformandet av optionsprogram i utvecklingsföretag. Inte minst IT- och medicinteknikföretag.

 

Vilka är vi?

Vi som ansvarar för verksamheten är:

Michael Bondegård

Erik Norrman, som tidigare var ansvarig, har numera gått i pension.

Behöver du komma i kontakt med mig gör du detta enklast via telefon på +46(0)73-413 88 50.

Skulle du istället vilja skicka e-post når du oss via info@optionspartner.se eller ringa in via vår fasta telefon på +46 (0)8-490 097 55

Denna graf illustrerar utdelningen av en köpoption. Den mest attraktiva egenskapen hos en köpoption ligger i dess kombination av en obegränsad uppsida och begränsad nedsida!

Kontakta oss!

Behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss! Ring oss på +46 (0)8-490 097 55. Du kan också e-posta till info@optionspartner.se eller använda formuläret nedan.

Vi som arbetar på Optionspartner

Michael Bondegård

Michael Bondegård

Verksamhetsansvarig

michael.bondegard@optionspartner.se
Dmytro Stoyko

Dmytro Stoyko

Forskningsansvarig

dmytro.stoyko@optionspartner.se
Ellioth Stackelberg

Ellioth Stackelberg

Junior analytiker

ellioth.stackelberg@optionspartner.se